Què mengen les vaques? A quina hora les munyen? D’on prové aquesta raça? Quins productes se’n deriven? Com s’engalanen les guanyadores de la Fira? Quines fàbriques de llet hi ha hagut a Campos?
Atreviu-vos amb aquesta GIMCANA investigant i recercant informació sobre el món de la vaca, el producte local i la Fira de Maig. Recomanam fer aquesta activitat amb tota la família. Grans i petits recordareu i aprendreu de nou el passat, present i futur de la ramaderia campanera!
L’equip educatiu de l’escoleta Els Taperons de Campos, desitja a tots els nins i les nines de la vila i les seves famílies una bona fira 2020, idees no en falten per gaudir de la Fira de Maig així que les educadores dels Taperons vos volem fer propostes alternatives a n’aquesta Fira de Maig tan diferent i especial. Infants de Campos, dels voltants i gent de totes les edats, esperam de tot cor que amb aquest vídeo no acabeu les idees!!!! AIXÒ FA OLORETA DE FIRA!!
Jaume i Pere Garcias Bujosa han fet les teresetes i adaptat el conte Els Tres Porquets durant aquest confinament. Ara volen que ho disfruteu tots. Gràcies!
Na Joana Gost de Mar i Cel, durant aquest confinament ha contat un conte cada dia al seu compte de Facebook. Ara ens ha volgut preparar un conte especial per aquests dies de Fira La vaca que va pondre un ou. Moltes gràcies Joana!
La Biblioteca de Campos presenta La vaca que es va enfilar a un arbre de Gemma Merino. Una història que explica que la Tina no és com les altres vaques. Li agrada explorar, descobrir, somiar Podrà ensenyar a les seves germanes que hi ha més coses a la vida a part de mastegar herba? Aquest és un conte reflexiu i divertit, perfecte per aquests dies de fira.
Aquesta és la història de la Vaca Victòria. Es va morir la vaca i es va acabar la història. Així comença el conte de Nono Granero que per descomptat no acaba aquí. Una cadena de jocs de paraules que diverteixen i fan jugar amb el llenguatge plantegen diferents situacions a la pobra vaca Victòria.
A G A M A ens ha preparat aquest taller per la fira online d’aquest any, Menjat i Pintat. Com fer pintura casolana comestible amb un iogurt. Mmmm!
Maria Monserrat presenta l’activitat Ioga en familia com a dinàmica que treballa totes les parts d’una classe de ioga clàssica: respiració, postures, moviment, concentració, cant de mantras, relaxació…. amb el plus de fer-ho amb el vincle familiar entre pares, mares i els petits de la casa. Una forma divertida i entretinguda d’introduir els infants dins el món del ioga desde petits per ja començar a obtenir tots els beneficis que aporta aquesta activitat.